bigstockphoto_Portrait_Of_Beautiful_Happy_Wo_2310365Uitgevers in binnen- en buitenland vinden in Imapress een full service partner voor de marketing en distributie van hun tijdschriftentitels in België. De juiste titel of product, op de juiste plaats, op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid: daar draait het om!

Imapress is een toonaangevende, full service partner in de volle, dynamische tijdschriftenmarkt. Zowel voor uitgevers in eigen land als ver daarbuiten. Onder regie van Imapress vindt een breed scala tijdschrifttitels hun weg naar duizenden verkooppunten in België.  De juiste titel of product, op de juiste plaats, op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid: daar draait het om. Imapress kent de retailmarkt, maar signaleert ook trends en houdt de marktontwikkelingen in binnen- en buitenland haarscherp in de gaten.

Naast de distributie van tijdschriften houdt Imapress zich ook bezig met de commerciële distributie van aanverwante media producten zoals DVD’s en collectables.