DistributieZusterbedrijf Audax Logistiek, dé logistieke dienstverlener voor mediaproducten en aanverwante artikelen, verzorgt voor Imapress de volledige logistieke invulling van de tijdschriftendistributie.Een beproefd logistiek en administratief proces zorgt voor de ontvangst, opslag en distributie van artikelen. En dankzij het fijnmazige, landelijke distributienetwerk verspreidt Audax Logistiek iedere uitgave –in kleine of grote oplage- efficiënt en effectief.

  • Ultramoderne inpakstraten

  • Zeer geavanceerd retourverwerkingsysteem met 100% controle op retouren

  • Groot pakket aanvullende dienstverlening zoals het sealen van tijdschriften, al dan niet met bijproduct, samenstellen van tijdschriftpakketten, het vullen, distribueren en het plaatsen van displays en overige reclame-uitingen.

Aanvullende logistieke diensten
U kunt bij ons ook terecht voor verschillende oplossingen op het gebied van tijdschriftenbeheer en logistieke dienstverlening. Denk bijvoorbeeld aan het zoeken naar interessante pakketpartners, het produceren van pakketten, het produceren, vullen en aanleveren van displaydozen, het uitsorteren van exemplaren en het hergebruiken van productplussen.

MLO foto