Een greep uit onze tijdschriften:

Imapress biedt een zeer uitgebreid assortiment binnen- en buitenlandse tijdschriften maar kan in principe de distributie verzorgen voor elk product. Van kleine niche tijdschriften tot tijdschriften met grote oplages, van weektitels tot eenmalige Specials, Imapress is uw full service partner in de volle, dynamische tijdschriftenmarkt.

Imapress biedt een uitgebreid assortiment  tijdschriften voor persverkopers en supermarkten. Zowel titels met een oplage van meer dan 100.000 exemplaren tot titels met een oplage van 1.000 exemplaren bieden wij het meest optimale distributieplaatje. Zo ligt een tijdschriftentitel altijd daar waar de meeste kans tot verkopen is!

Primo, Bahamontes, EOS, Weekend en de Jerommeke strips zijn één van de ruim 1.500 tijdschrifttitels en strips die via Imapress worden gedistribueerd.

Buitenlandse tijdschriften
Imapress is marktleider in de distributie en marketing van buitenlandse tijdschrifttitels in België. Via Imapress vinden ongeveer 1.000 verschillende buitenlandse tijdschriftitels hun weg naar retailers in België.

Oprah magazine, Hello, Vogue UK , Wallpaper en Wired zijn een greep uit ons zeer gevarieerde assortiment buitenlandse tijdschriften.