GoodbyeVanaf 1 december verschijnt Goodbye #7 (editie dec-febr). Het driemaandelijks magazine over vakantie en vrije tijd zal opnieuw jong en oud bekoren met inspirerende reportages, adembenemende foto’s en een luxueus design. Een mooie aanvulling in de collectie van de verzamelaars! En bovendien de lijvigste editie ooit, met niet minder dan 244 pagina’s!

Goodbye #7 brengt opnieuw een mooi en gevarieerd aanbod aan uiteenlopende reisverhalen en tips voor trips in binnen- en buitenland zoals de reportages over Maastricht, Australië, de Noorse Fjorden, Tsjechië, Rwanda en Abruzzo in Italië. Verder ook een citytripdossier over Wenen, een tof interview met Cath Luyten en de vaste columns van Jacqueline Goossens en Ben Roelants.

In deze editie wordt de lezer opnieuw verwend met heel wat extra leesvoer! Als extraatje krijg je een interessante cruise-special van maar liefst 48 pagina’s boordevol tips en inspiratie. Een absolute aanrader voor wie al jarenlang droomt van cruisen én voor de fervente cruise-liefhebber.

Goodbye magazine niet ontvangen? Neem dan snel contact op met de Imapress Klantendienst!

Artikelnummer: 08002.
Adviesverkoopprijs: € 9,50.
Frequentie: 4x per jaar.
Segment: Hobby & Vrije tijd.
Rubriek: Reizen Algemeen.